Leg ook een stevige basis voor uw persoonlijke interieur

Van Veggel Tegels, natuursteen, tegelhandel

Met de vloer- en wandtegels uit ons assortiment legt u een mooie basis voor het interieur van uw woning. U kunt kiezen voor keramische tegels, houtlook tegels, betonlook tegels of natuursteen.

van Veggel is ook een erkende regiodealer voor de verkoop en plaatsing van Piazzetta pelletkachels.

 

Meer dan 2.000 verschillende soorten tegels en natuursteen

Van Veggel Tegels, natuursteen, tegelhandel

Van Veggel tegels- & natuursteenwerken in Horst heeft meer dan 2.000 verschillende tegels in het assortiment, in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen. Met de hulp van onze persoonlijke adviezen, gebaseerd op een grondige, actuele productkennis en jarenlange praktijkervaring, vindt u juist die ene tegel die helemaal past bij uw woonsituatie en wensen.

We richten ons op klanten op de omliggende regio, van Eindhoven tot Venlo, en van Roermond tot Venray.

Keramische tegels: betaalbare topkwaliteit uit Italië en Spanje

We hebben een groot aanbod van keramische vloer- en wandtegels, die we speciaal voor u selecteren bij betrouwbare producenten in Spanje en Italië. Deze keramische zijn

krasbestendig, slijt- en kleurvast: voor een lange levensduur

vuilafstotend: even stofzuigen of dweilen en alles ziet er weer spin en span uit

uitstekende warmtegeleiding: nauwelijks warmteverlies bij vloerwarming

Keramische tegels passen bij iedere woonstijl

Kies voor nostalgische terracottategels, of juist voor betonlook tegels voor als u houdt van een frisse, moderne inrichting. Er is altijd een tegel die perfect past bij uw woning.

Houtnerftegels: warme uitstraling van houten vloer én het gemak van een keramische tegel

U bent overtuigd van de voordelen van keramische tegels, maar u kunt de warme, sfeervolle uitstraling van een houten vloer niet missen? Houtnerftegels vormen dan een zeer aantrekkelijk alternatief. Dit keramische parket verenigt het beste van twee werelden!

Natuursteen: voor liefhebbers van een authentieke, unieke sfeer

Een grote groep liefhebbers valt nog steeds voor natuursteen. Houdt u ook van de authentieke uitstraling en unieke kleurnuances? Dan bewijzen we graag dat traditionele topkwaliteit wél zeker betaalbaar en comfortabel kan zijn. Bovendien hebben we alle praktische kennis en ervaring in eigen huis om de natuurstenen vloer snel en betrouwbaar te plaatsen. U kunt onder andere kiezen voor:

Terrazzo

graniet

marmer

leisteen