Onze Aanpak

Van Veggel Tegels natuursteen tegelhandel

van Veggel tegel- & natuursteenwerken in Horst is gespecialiseerd in de verkoop van een ruim assortiment vloer- en wandtegels voor binnenshuis. Indien gewenst staat een team van ervaren vakmensen klaar om tegels te leggen of te plaatsen.  

Meer dan 20 jaar ervaring

Van Veggel Tegels, natuursteen, tegelhandel,

Willy van Veggel heeft meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van tegels. In 2005 neemt hij de stap om zijn eigen bedrijf te starten. We zijn begonnen als een tegelzettersbedrijf voor particulieren en aannemers. In 2015 is daar de verkoop van vloer- en wandtegels.

We richten ons op klanten op de omliggende regio, van Eindhoven tot Venlo, en van Roermond tot Venray.

Willy van Veggel heeft meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van tegels.

Bezoek onze showroom boordevol inspiratie en deskundig advies

Het aanbod van keramische tegels, betontegels en houtnerftegels is erg groot. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben we sinds 2015 een mooie, gezellige showroom ingericht. Met een overzichtelijke presentatie van de verschillende soorten vloer- en wandtegels, kunt u volop inspiratie opdoen.

Openingstijden van de showroom

Maandag zijn wij gesloten

Dinsdag t/m donderdag 13.00 tot 17.00 uur

Vrijdag 9.30 tot 19.00 uur

Zaterdag 8.30 tot 15.00 uur

Team van eigen tegelzetters: de onverslijtbare waarde van puur vakmanschap

We hebben een eigen team van drie ervaren tegelzetters in huis, waardoor we iedere opdracht snel en deskundig kunnen uitvoeren. Onze professionals beheersen zowel de traditionele als de modernste technieken. Daardoor zijn we onafhankelijk van de ondergrond. Oneffenheden zijn geen probleem en voor iedere situatie vinden we een gepaste oplossing die volledig aan uw wensen voldoet.

Tips en advies van de échte specialist maken het verschil

Willy van Veggel is zelf aanwezig in de showroom om zijn kennis te delen. Welke tegels hebben de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor uw wensen en budget? Hoe weet ik zeker dat de tegels er ook over 10 jaar nog schitterend uitzien? En hoe zit het met praktische zaken, zoals de aanleg van leidingen en vloerverwarming? U krijgt een deskundig antwoord op al uw vragen, zodat u een bewuste keuze kunt maken.